İSTANBUL / ÜMRANİYE - Ümraniye Anaokulu

İSLAM TURANLI - MÜDÜR

İslam TURANLI - Müdür

1965 yılında Rize İkizdere ilçesi Demirkapı köyünde doğdu. İlkokulu aynı köyde okudu. Ortaokulu Rize´de, liseyi ise İstanbul Kabataş Erkek Lisesinde tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesini bitirdi. 1986 yılında Muş ili Süngü kasabasında öğretmenliğe başladı. Sırasıyla kendi köyünde, Ümraniye Yasemin Tekin İlköğretim Okulunda, Zehra Ülker İlköğretim Okulunda, Sıdıka Doğruöz İş Eğitim Merkezinde görev yaptı. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bülümü´nden yüksek lisansını tamamladı. 2014 yılı başında Ümraniye İlkokuluna atandı. Halen Ümraniye İlkokulunda Eğitim Yöneticiliği yapmakta olup evli ve üç çocuk babasıdır.